ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 6 Απριλίου 2023, στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στη Σπάρτη όπου εδρεύουν τα Τμήματα Φυσικοθεραπείας και Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού, είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε μαθητές/τριες της Γ΄ Λυκείου του Γενικού Λυκείου Γυθείου  με τη συνοδεία των καθηγητών τους.

Οι μαθητές/τριες ξεναγήθηκαν στους χώρους του Πανεπιστημίου (αίθουσες, βιβλιοθήκη, εργαστήρια) , ενημερώθηκαν από καθηγητές για την ιστορία και την ταυτότητα του Πανεπιστημίου, τη λειτουργία του, τα γνωστικά αντικείμενα και τις επαγγελματικές προοπτικές των Τμημάτων, τις δραστηριότητες –δράσεις- συνέδρια που πραγματοποιούνται από τα Τμήματα με τη συμμετοχή των φοιτητών ή σε συνεργασία με άλλα Πανεπιστήμια.

Η διάχυση των πληροφοριών μέσα από την ενημέρωση – παρουσίαση και τις ερωτήσεις των μαθητών/τριών που βρίσκονται στο κατώφλι της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική.

Με το πέρας της επίσκεψης, δόθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια, αναμνηστικά και κεράσματα στους μαθητές/τριες του Λυκείου.

Ευχαριστούμε θερμά τους καθηγητές, μαθητές/τριες και την Διευθύντρια  Γενικού Λυκείου Γυθείου κ. Παναγιώτα Μένεγα που επισκέφθηκαν  τα Τμήματα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που εδρεύουν στο Ν. Λακωνίας,  όπως και τους κ.κ. καθηγητές/τριες Αντωνία Μαραζιώτη , Παναγιώτη Γκρίλια του Τμήματος Φυσικοθεραπείας και κ. Ανδρέα Παπαδόπουλο του Τμήματος Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού και τις Γραμματείες των Τμημάτων για την ξενάγηση και την ενημέρωση των επισκεπτών μας.

 Ο Καθηγητής
Γεώργιος Κυπραίος  
Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής
 Η Καθηγήτρια
Μαρία Τσιρώνη  
Πρόεδρος Τμήματος Φυσικοθεραπείας  
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΕΛ ΓΥΘΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Ετικέτες: